Betalen

Bestellen & betalen
Bestellen en betalen bij koerspetje.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Koerspetje.nl biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen.

Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethodes. Veilig houdt in dat niemand stiekem uw gegevens kan zien of kan misbruiken. U kunt zelf ook controleren of u op een veilig deel van de website bent door in de statusbalk van uw internetbrowser te letten op de beveiligingsicoontjes.

Direct betalen met Ideal & Mistercash
Een betaling met iDeal is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. iDeal is mogelijk met de meeste grote Nederlandse banken. (Voor meer informatie zie: www.ideal.nl)

Direct betalen met een creditcard Mastercard / Visa / Maestro
Een betaling met uw creditcard is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan en bevestigd. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. Opgelet! In de winkelwagen worden extra betaalkosten aangerekend die wij op onze beurt moeten betalen aan de creditcardfirma om deze service te kunnen geven.

Overboeking
Er is ook de mogelijkheid om een overboeking te doen via de bank. Nadat uw bestelling is bevestigd kunt u aan de hand van uw ordernummer het bedrag overmaken. Ook deze manier is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Het verwerken van de betaling duurt over het algemeen één tot drie werkdagen. Dit houdt in dat de uitlevering van producten langer kan duren. U kunt het aankoopbedrag overmaken op onze bank.

Bank gegevens: 
KBC Bank
IBAN: BE66 4128 1274 0143
BIC/SWIFT: KREDBEBB

Algemene voorwaarden
Als u een product wilt kopen in onze webwinkel, komen in het bestelmenu altijd de Algemene Voorwaarden voorbij. Als u deze gelezen heeft en goedkeurt, wordt de bestelling verder in gang gezet. Op deze manier weet u als klant onder welke voorwaarden u een product heeft aangeschaft.

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel