Helmmutsen wielrennen


Vind alle helmmutsen voor wielrennen in onze webshop

Veiligheid gaat boven alles, ook bij wielrennen! Er wordt daarom door heel veel mensen gekozen om een helm te dragen tijdens het wielrennen. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om de helm direct op het hoofd te dragen, zijn er helmmutsen voor het rijden op een fiets of tijdens het wielrennen. Deze wielermutsen zorgen voor een goede vochtopname en isolering. Dit geeft veel voordelen tijdens warme en koude dagen in de zomer en de winter maanden.

Een helmmuts voor op de fiets beschermt uw hoofd tegen de kou, maar ook tegen wind en regen. De moderne fietshelm mutsen die u bij ons online kunt bestellen hebben een goede kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. Ze zijn niet alleen te gebruiken in de winter tijdens koude dagen, maar kunnen ook goed gebruikt worden bij gemiddelde temperaturen. De wielermuts is zéér licht en heeft een goede pasvorm voor dames en heren. Daarnaast zijn de helmmutsen voor tijdens het wielrennen verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Bekijk het gehele assortiment op onze website.

Ook wielerpetjes in plaats van helmmutsen

Omdat er ook veel wielrenners zijn die zonder helm gaan fietsen en alleen een wielerpetje dragen hebben wij hier bij het samenstellen van het assortiment ook aan gedacht. De vintage wielrenpetjes uit ons assortiment zijn te dragen tijdens het fietsen, maar kunnen ook in de vrije tijd gedragen worden. We hebben heel veel verschillende designs in het assortiment opgenomen, waardoor er voor iedereen wel een pet naar keuze is!. De wielerpet met korte klep is waarschijnlijk het meest bekend, maar bekijk eens ons gehele assortiment en bekijk ook zeker de aanbiedingen die in onze webshop te koop aangeboden worden.

Helmmutsen snel geleverd bij u in huis

Naast een helmmuts voor het wielrennen en fietspetjes hebben we bijvoorbeeld ook fietskousen en handschoenen van de merken Davanti, Contec en Cinelli in het assortiment. Deze artikelen zijn allemaal terug te vinden in onze webwinkel en kunt u heel gemakkelijk online kopen. Wij zullen, nadat we uw bestelling en betaling hebben ontvangen, het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis laten bezorgen. De meeste artikelen kunnen via de gewone post verstuurd worden. U hoeft dus in de meeste gevallen niet thuis te zijn om het artikel in ontvangst te kunnen nemen.

Heeft u vragen over onze bijzondere helmmutsen voor het wielrennen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u een fietsmuts bestellen, maar heeft u vragen over de bestelprocedure, dan kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen die via mail gesteld worden over de helmmutsen voor tijdens het wielrennen zo snel mogelijk beantwoorden. Wij hopen u graag als klant te mogen verwelkomen en u te kunnen helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe fietshelm muts.

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel