Service & Garantie

Service
Service staat hoog in het vaandel van koerspetje.nl.
Wij streven naar een uitstekende klantenservice en competitieve prijzen, waarbij het waarmaken van de verwachting van onze klanten het hoogste doel is. 

Heeft u een vraag over een van onze producten en heeft u het product bij ons aangeschaft, dan zullen wij u uiteraard zo goed mogelijk proberen te helpen. Stuur dan een e-mail naar ons mailadres info@koerspetje.nl. Wij trachten dan binnen 24 uur uw mailbericht in behandeling te nemen.

Garantie
De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. Bij koerspetje.nl  geniet u van de volle garantietermijn zoals vastgesteld is door de fabrikant. 

Bij defecten binnen de garantie stuurt u een e-mail naar info@koerspetje.nl. U geeft hierin duidelijk het defect aan. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om voor u een passende oplossing te vinden.

Heeft u een klacht?
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service gerichtheid, wij willen dat u tevreden over ons bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie te verbeteren. Heeft u een klacht? Stuur dan een e-mail naar ons mailadres info@koerspetje.nl.

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel