Cinelli en Pace sportswear


Bij Koerspetje.nl vindt u producten van onder andere Cinelli en Pace Sportswear

Pace sportswear en Cinelli sportswear hebben artikelen die bekend staan om hun goede kwaliteit en zeer goede pasvorm. Wij van koerspetje.nl hebben de koerspetjes van Cinelli en Pace Sportswear opgenomen in ons assortiment. Het gehele assortiment is te bekijken op onze webshop.

Retro petten van Cinelli en Pace Sportswear

Wij hebben een webshop waar wij vele artikelen speciaal voor wielerfans in hebben opgenomen. Ons grootste aanbod bestaat uit koerspetjes. Dit zijn petjes voor wielerfans die te dragen zijn tijdens het fietsen of in de vrije tijd. Ze hebben verschillende designs, van retro tot modern en hebben vele verschillende kleuren. U kunt ze kopen om uw held te supporten, want we hebben petjes van de helden van toen en nu.

Naast dat de petten van Cinelli en Pace sportswear een lust voor het oog zijn, zijn deze ook functioneel. Ze hebben namelijk een goede pasvorm, beschermen tegen de zon, nemen goed vocht op en zijn goed ademend. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en we hebben regelmatig leuke aanbiedingen die u in onze webwinkel terug kunt vinden.

Specialist in bijzondere wielkleding

Naast onze fietspetten hebben wij diverse wielerkleding in het assortiment opgenomen die er voor kan zorgen dat u prettig kunt koersen. Denk hierbij aan kleding voor de winter om u warm te houden tijdens uw fietstocht zoals nekwarmers, handschoenen en arm- en beenwarmers. Al deze artikelen zijn gemaakt van goede kwaliteit stoffen en helpen de spieren warm te blijven. De pasvorm is uitstekend en hebben een goede vochtopname. Daarnaast zijn de stoffen waarvan de artikelen gemaakt zijn (Coolmax) luchtdoorlatend, zodat uw spieren voldoende kunnen ademen.

Alle artikelen die u in onze webshop vindt kunt u heel gemakkelijk online bestellen. Wij proberen ervoor te zorgen dat alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn, maar het komt weleens voor dat we deze moeten bestellen bij onze leverancier. Wij zullen u hier altijd van op de hoogte brengen en streven er naar om de bestelling toch zo snel mogelijk uit te leveren.

Wilt u meer weten over de artikelen van Cinelli en Pace Sportswear of alle andere artikelen die in onze webwinkel te vinden zijn, dan kunt u onze website bekijken. Daarnaast kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en zullen al uw vragen graag beantwoorden.

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel