Verzenden & Retouneren

Verzenden
Zodra wij bij koerspetje.nl uw bestelling en betaling hebben ontvangen, kunnen wij de bestelling gaan uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorg er daarom altijd voor dat uw persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan. U ontvangt een email bevestiging indien uw pakket verstuurd is.  

Bezorgen
Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Koerspetje.nl is geen webwarenhuis, met duizenden artikelen op voorraad. Bij sommige artikelen zijn we dus afhankelijk van onze toeleveranciers. Bestellingen worden dezelfde dag nog ingepakt, als deze voorradig zijn, en zo snel mogelijk verstuurd. Weekeinden en feestdagen zijn daarbij niet inbegrepen. De levering vindt plaats via verschillende bezorgdiensten met twee pogingen tot aflevering. Daarna zal het pakket op het postkantoor bij u in de buurt af te halen zijn binnen de bewaartermijn, die maximaal drie weken duurt. Daarna wordt uw bestelling naar koerspetje.nl  teruggestuurd. Als een pakket nogmaals opgestuurd moet worden, worden de nieuwe verzendkosten altijd doorberekend. 

Producten buiten voorraad
Wanneer er buiten de voorraad om voor u artikelen besteld worden, kan het zijn dat de levering langer duurt. We houden u op de hoogte wanneer u het product thuis kunt ontvangen. Onze levertijden staan per artikel vermeld.

Bezorgkosten
Onze prodcuten worden niet gratis verzonden. Het grote gedeelte van onze collectie wordt via brievenbuspost bij u bezorgd. Hiervoor rekenen wij steeds 3,50 € verzendkosten aan.

Retourneren
Als een artikel uit onze webshop u niet bevalt kunt u deze voorzien van de niet geopende en originele verpakking, binnen 14 werkdagen na ontvangst, probleemloos aan ons retourneren op het onderstaand adres. Het retour artikel mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn tijdens montage, aansluiting of dergelijke handeling. Wegens hygiënische redenen kunnen wij wielershirts en wielerbroeken niet retour nemen. Omdat wij enkel nieuwe producten verkopen en geen tweedehands producten, is het logisch dat niemaand een gedragen of gebruikt producs wil kopen. De wet kopen op afstand is van toepassing en de gestelde bedenktijd van 14 dagen. De retourkosten van de verzending zijn voor uw rekening.

Adres retourzendingen:

Kantoren & leverings- en retourzendingsadres: Dreman BV - Thomas Van Der Vekenlaan 12 - 2960 Brecht (België).
Tav Retourzending webshop / orderummer.

Voorwaarden
U dienst steeds uw retourzending vooraf aan te melden binnen de gestelde bedenktijd via info@koerspetje.nl.
Vermeld in deze e-mail steeds uw naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Stuur het artikel aangetekend op zodat u zeker weet dat het artikel bij ons wordt afgeleverd.

Stuurt u een product retour naar koerspetje.nl en raakt het product kwijt of beschadigd tijdens transport? Dan zult u het product wel moeten betalen. Daarom is het verstandig om het product goed en netjes te verpakken en te vragen naar een ’bericht van ontvangst' als u iets terugstuurt naar ons. U vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij koerspetje is aangekomen, krijgt u hiervan een bewijs van het postkantoor of koeriersdienst. 

Kiest u voor de optie om uw geld terug te ontvangen, vermeld dan ook uw rekeningnummer. Mocht u een vervangend artikel toegestuurd willen krijgen, vermeld dit dan duidelijk in uw e-mail. Als wij een zending retour ontvangen die niet door u is aangemeld, zijn wij genoodzaakt hiervoor 8,50 € administratiekosten in rekening te brengen. 

 

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel