Wielrenpetjes online


Bij Koerspetje vindt u de mooiste vintage en moderne wielrenpetjes online

Koerspetje heeft een zeer groot assortiment wielrenpetjes die u online kunt bestellen. Alle wielerpetjes uit ons bijzondere assortiment zijn te vinden in onze webwinkel. Wij hebben rekening gehouden met de diverse smaken van onze klanten en bieden dus zowel retro als moderne koerspetjes aan. Daarnaast zijn er ook vintage koerspetten beschikbaar die u terug laten denken aan de helden van toen.

De wielrenpetjes die online te kopen zijn, kunnen zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. De koerspetten worden door veel van onze klanten gedragen als ze een stukje gaan fietsen met hun wielerfiets, maar worden ook veel gedragen in de vrije tijd.  Alle wielrenpetten hebben aantrekkelijke prijzen en zijn door dames en heren te dragen. De fietspetjes hebben een prettige pasvorm en zijn gemaakt van een goede kwaliteit stof, waardoor ze langere tijd mee kunnen gaan.

Veel meer dan alleen wielrenpetjes in onze online winkel

Uiteraard hebben wij niet alleen fietspetten online te koop, maar ook veel andere artikelen die u kunt gebruiken tijdens uw toertochtjes. Wij zijn specialist op het gebied van kleding die u warm helpt te houden in de winter, maar hebben ook artikelen die speciaal voor de zomer geschikt zijn. Naast een wielerpetje kunt u bij ons ook terecht voor handschoenen, sokken en beenwarmers. Deze zijn onder andere van de bijzondere merken Davanti, Contec en Cinelli.

In onze webshop zijn alle artikelen te vinden die wij te koop aanbieden. Bij ieder product, zoals het wielrenpetje van uw keuze, staat een foto en meer informatie. Denk hierbij aan het materiaal, de voordelen en de maat. Tevens is hier de prijs te vinden. We hebben regelmatig ook leuke aanbiedingen op diverse artikelen. Wanneer u voor een wielrenpet kiest van ons bedrijf, dan weet u zeker dat u opvalt tijdens het wielrennen.

Snelle behandeling van uw order

Wanneer wij uw bestelling voor uw koerspet en andere artikelen hebben ontvangen, dan zullen wij deze versturen zodra we ook de betaling hebben ontvangen. Wij proberen zoveel mogelijk artikelen op voorraad te houden, maar het kan weleens voorkomen dat een artikel niet direct uit voorraad leverbaar is. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk bij onze leverancier bestellen en naar u toezenden.

Wilt u meer informatie over de wielrenpetjes die online te bestellen zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een mail sturen met uw vraag. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

© 2013 - 2024 Koerspetje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel